Izolacije

Armaflex

Armaflex je hladna izolacija to se prav se izolirajo cevi koje svicajo ali se znoje ko sto se rece. Armaflexa imamo vec vrst in debelin ovisno od temperature se izolacija prilagaja evo vam vec primerov nasih opravljenih del.

Posode

O posodama se ima dost tega reci ampak na kratko vam bomo opisali,glih temo kaj grej v posodo to se prav do kolik temp.koncno pride je odvisna izolacija 60mm ali 80mm ali vec tud plocevina na koncu kdaj pride je odvisna od tega kera je debelin izolacije in seveda kaksne zelje narocnik pa ma,evo par primerov v galeriji.

Luft Kanali

Luftkanali po naravi se izolirajo Sa Armafloxom ali volnom ampak tud dodatno bodo oblozeni z plocevino se nahajajo zuni za rad tega ker ne smejo imet dotika sa kisom snegom ali tak.vec primerov kako se delajo kanali imate pa v galeriji.

Cevovod

Cevovod mi pac izoliramo da ne izgubi toploto ali da ne svica,imamo vec vrst izolacije za cevovod kot Sale,volno,Armaflex sli tak. V primeru za Plocevino kera gre na izolacijo se pripravlja v delavnici in ma razlicne oblike ali velicine,ko primer se prave Smige 45stopinj ali koleno 90stopinj odvisno od tega kje se kaj rabi ali uporablja.v Galeriji imate lepih primerov kako koncno izgleda.

© 2015 Az-Izolacije.
All Rights Reserved.